Conceptual Devices :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Projects
News
Contacts
Jobs

About

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 

CUPBOARD HOUSE_preliminary project_renovation_Trentino, Italy_ [collaborator Stefano Massa]

The Cupboard House is a preliminary project for a renovation of a dwelling unit constructed at the beginning of the last century in Trentino during autarchy.The project is organized along a vertical cupboard of 15 meters that contains all the technical facilities: staircase, bathrooms, kitchen, wardrobes, electrical equipments and pipes. The house is settled along a deep slope facing a valley. The concentration of the technical facilities inside the cupboard open the spaces of the house toward the south facing view of the valley._1_2_

 
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::