followus newsletter
lens

Cupboard House

Preliminary project_renovation_Trentino, Italy_ [collaborator Stefano Massa]

0121

The Cupboard House is a preliminary project for a renovation of a dwelling unit constructed at the beginning of the last century in Trentino during autarchy.The project is organized along a vertical cupboard of 15 meters that contains all the technical facilities: staircase, bathrooms, kitchen, wardrobes, electrical equipments and pipes. The house is settled along a deep slope facing a valley. The concentration of the technical facilities inside the cupboard open the spaces of the house toward the south facing view of the valley.int003

others

Related posts:

  1. Campo Libero (The Innocent House), at the XV Venice Architecture Biennale.
  2. The Hub Zurich: Toilet/Kitchen Combo Presentation.
  3. Thun. The Design of a Shadow Line. A Landscape Furniture.

_

_

Leave a Comment